Een naam met betekenis

Lees meer

Ti-Ret

(de ~ (v.), ~ten) ritssluiting

In de volksmond wordt een ritssluiting weleens een tiret genoemd. Dit is dan ook meteen één van de benodigdheden voor een naaiproject. De naam Ti-Ret werd ook niet toevallig gekozen. Tinny startte namelijk in 2011 met haar naaiwinkel in Retie. Zo is het eigenlijk ook een afkorting.

Stoffen, wol, naai- en handwerkbenodigdheden in Retie

Naaien, breien, borduren, haken: kriebelt het om zelf iets te maken? Kom langs bij Ti-Ret in Retie en krijg advies voor jouw specifieke project. Je vindt er alle benodigdheden om aan de slag te gaan.

La Maison Victor stoffen

De echte naaifanaat kent dit magazine ongetwijfeld. In La Maison Victor vind je verschillende patronen terug voor het maken van modieuze, eigentijdse kleding. De stofjes die hiervoor gebruikt worden zijn niet overal verkrijgbaar, maar gelukkig wel bij Ti-Ret! Zo lijkt jouw zelfgemaakte kleding precies op de foto in het magazine.

Een persoonlijke en eerlijke service

Wanneer je binnenstapt bij Ti-Ret kan je rekenen op een persoonlijke service van Tinny. Vragen worden uitgebreid beantwoord zodat jij meteen aan de slag kan met jouw creatief project. Zijn er bepaalde producten niet beschikbaar in de winkel? Dan bekijken we met plezier of we het kunnen bestellen.

Precies genoeg van de beste kwaliteit

Kom je langs voor benodigdheden voor een creatief project? Dan kan je best het patroon meenemen. Zo kunnen we precies de juiste hoeveelheid met je meegeven en heb je zo weinig mogelijk restjes.

Bovendien zijn al onze benodigdheden van de beste kwaliteit. Zo kan je lang genieten van je zelfgemaakte kleding.

Ontdek ons aanbod